Chef-kok Ad Maas neemt je mee op een reis door zijn culinaire leven. Bijna veertig jaar geleden roerde hij voor het eerst in de pannen van een professionele keuken, en vandaag doet hij dat nog steeds met hart en ziel. Voor Ad Maas is koken en goede voeding veel meer dan techniek; gastvrijheid en liefde staan centraal in zijn kookstijl. Het gaat om koken vanuit verbinding met de mensen voor wie je kookt. Of je nu thuis kookt of voor gasten in een restaurant, je eten wordt ‘geladen’ met jouw energie en aandacht.
De Keuken van het Hart is een kookbiografie met meer dan honderd persoonlijke recepten, beïnvloed door de Japanse, Midden-Oosterse, Frans-Italiaanse en Indiase keuken. Leer hoe eenvoudig het is om gezonde en smaakvolle gerechten te maken. Ontdek soepen, salades, vegetarische en veganistische gerechten, vis- en vleesgerechten, én overheerlijke desserts, boordevol smaak en een lust voor het oog. Laat het jou en je gasten goed smaken!
"Door Ad is mijn kookwereld geopend en is mijn passie en liefde voor het omzetten van rauwe producten naar smaakvol eten ontstaan." Norbert van Hest, chef-kok Restaurant Bremen
"Eten met Ad draait niet alleen om smaak, maar vooral om vitaliteit en de vraag: 'Wat is er nodig ' Zo koken geeft me extra plezier en de gerechten meer smaak. In Ad’s keuken draait alles om simpel, heerlijk en puur." Etchica Voorn, schrijver en talentcoach
"Ad inspireert je om in de stroom van het leven te duiken, te experimenteren, de pollepel ter hand te nemen en chef-kok van je eigen leven te worden." Patrick Roozemond, ondernemer