17991 - BOEK - De winter op tafel

Deze website is in onderhoud

Artikelnummer

Fabrikantnummer

Voorraad

Fabrieksgarantie

In Winkelwagen
17991
 
Op voorraad
1 Maand(en) Bring-in Garantie
19,50

BOEK - De winter op tafel

92 gerechten voor gure winterdagen
Dagelijks genieten van geweldige winterse gerechten. In dit boek vindt u voor iedere dag van de maanden december, januari en februari een zalig recept en veel inspiratie om te koken wat het seizoen te bieden heeft.
De winterrecepten in dit boek zijn afkomstig uit de culinaire almanak '365 goede redenen om aan tafel te gaan'.
Stéphane Reynaud heeft een restaurant in Montreuil (nabij Parijs) in Frankrijk. Als kleinzoon van een slager groeide hij op met vlees, een product dat hij dan ook erg serieus neemt. Hij geniet ervan om te koken voor vrienden en familie - niet in de laatste plaats voor zijn drie kinderen. Van zijn hand verschenen eerder het veelgeprezen 'A propos bistro', 'Gebraad', '365', 'Barbecue & plancha' en 'Hart, lever, niertjes'.

Inhoud

Taal

nl

Bindwijze

Hardcover

Oorspronkelijke releasedatum

21 november 2014

Aantal pagina's

138

Kaarten inbegrepen

Nee

Illustraties

Met illustratie

Betrokkenen

Hoofdauteur

Stephane Reynaud

Hoofduitgeverij

Fontaine Uitgevers B.V.

Barcode

9789059565685
9789059565920
vergrote afbeelding
vergrote afbeelding