Könemann | Le Cordon Bleu | Recepten van Meesterkoks | Muffins
Van 's werelds beroemste culinaire school komt deze collectie heerlijke gerechten voor de amateurkok.
Le Cordon Bleu deelt met u de geheimen van zijn beroemde keukens en excellente gerechten. Deze serie kookboeken van onschatbare waarde brengt u duidelijke, eenvoudige te bereiden, smakelijke recepten. De inspirerende kleurenfoto's dragen zeker bij tot uw succes en enthousiasme.Le Cordon Blue Muffins
Geniet van warme, verse muffins die net uit de oven komen. Verwen uzelf met een traditionele Amerikaanse bosbessenmuffin of een muffin met peer en pecannoten.
Probeer ook eens een hartige muffin met bijvoorbeeld olijven, rozemarijn en parmezaanse kaas. Deze recepten tonen hoe eenvoudig en snel u muffins bakt - een verrukkelijke en gezonde traktatie voor elk moment van de dag.
Inhoud
Taal
nl
Bindwijze
Bindwijze overig
Oorspronkelijke releasedatum
01 januari 1998
Aantal pagina's
64
Kaarten inbegrepen
Nee
Illustraties
Met illustraties in kleur
Betrokkenen
Hoofdauteur
Ingrid Hadders
Tweede Auteur
Niet van toepassing
Hoofduitgeverij
Konemann Verlaggesellschaft
Vertaling
Eerste Vertaler
Yolanda Heersma
Originele titel
Le Cordon Bleu - Recepten van Meesterkoks - Muffins