17672 -

BOEK - The Dairy Book of British Food

default foto van het productbestel_foto

Artikelnummer

Fabrikantnummer

Voorraad

Fabrieksgarantie

In Winkelwagen
17672
 
Op voorraad
1 Maand(en) Bring-in Garantie
28,95

BOEK - The Dairy Book of British Food

The Dairy Book of British Food is een rijk en uitgebreid kookboek dat meer dan 400 authentieke Britse recepten presenteert. Ontwikkeld door Ebury Press met bijdragen van Elizabeth Martyn en Cassandra Kent, focust het boek op het gebruik van lokale ingrediënten uit alle Britse regio’s . Naast klassieke gerechten zoals hartige taarten, stoofschotels, desserts en zuivelspecialiteiten biedt het achtergrondinformatie over regionale voedseltradities en jaarlijkse food festivals. Met heldere instructies, toegankelijke ingrediëntenlijsten en geïllustreerde uitleg is dit hardcover-formaat van circa 320 pagina’s ideaal voor zowel beginnende koks als culinaire liefhebbers die de rijke Britten keuken willen ontdekken. Het boek uit 1988/1990 is een tijdloze bron voor iedereen die thuis authentieke Britse smaken wil bereiden.

Inhoud

Taal

en

Bindwijze

Hardcover

Oorspronkelijke releasedatum

01 september 1990

Overige kenmerken

Product hoogte

30 mm

Verpakking breedte

265 mm

Verpakking hoogte

32 mm

Verpakking lengte

320 mm

Barcode

9780852237359

Productstatus

Gebruikt
foto 1 BOEK afbeelding  BOEKEN