16789 - BOEK - Van boerenkool tot boeuf bourguignon: hardcover

Deze website is in onderhoud

Artikelnummer

Fabrikantnummer

Voorraad

Fabrieksgarantie

In Winkelwagen
16789
 
Op voorraad
1 Maand(en) Bring-in Garantie
19,95

BOEK - Van boerenkool tot boeuf bourguignon: hardcover

Dit boek, Van boerenkool tot boeuf bourguignon, is een rijke verzameling van heerlijke recepten uit de Franse en Nederlandse keuken. Het biedt gerechten die zowel de traditionele smaken als moderne variaties omvatten. Van stevige winterkost zoals boerenkoolstamppot tot verfijnde Franse klassiekers zoals boeuf bourguignon, het boek is een uitnodiging om de diversiteit van beide keukens te verkennen. Elke pagina is gevuld met duidelijke instructies en handige tips, waardoor dit kookboek geschikt is voor zowel de beginnende als ervaren thuiskok. Het is een must-have voor wie van koken en genieten houdt.

Inhoud

Taal

nl

Bindwijze

Hardcover

Oorspronkelijke releasedatum

09 oktober 1999

Aantal pagina's

160

Kaarten inbegrepen

Nee

Illustraties

Nee

Betrokkenen

Hoofdauteur

Onbekend

Co Auteur

Olivier Baussan

Hoofdillustrator

J.-C. Vaillant

Hoofduitgeverij

Fontaine Uitgevers B.V.

Vertaling

Eerste Vertaler

Henja Schneider

Barcode

8719497846955
vergrote afbeelding