Over Ons

Welkom bij Jellies Kinderkleding, waar stijl en kwaliteit samenkomen. Onze reis begon in het hart van ons eigen huis, waar we begonnen met het verkopen van de prachtige kleding die onze kinderen waren ontgroeid via platforms zoals Marktplaats. Wat begon als een eenvoudige manier om kleding een tweede leven te geven, groeide al snel uit tot een passie voor hoogwaardige kinderkleding.

Met de steun van vrienden en bekenden begonnen we ook kleding te ontvangen die hun kinderen hadden gedragen, waardoor onze collectie diverser en unieker werd. De vraag naar onze kleding groeide gestaag, waardoor we uiteindelijk de stap zetten naar het creëren van onze eigen online winkel.

In ons streven naar kwaliteit hebben we besloten om samen te werken met gerenommeerde merken zoals Koelstra, Anel, ISI Mini, Babette, Cheeky Chompers, Lief!, Little Company en of Mutsy. Door de overname van restvoorraden van fabrikanten die de financiële crisis niet hebben doorstaan, kunnen wij nu een uitgebreid assortiment aanbieden van duurzame en hoogwaardige kinderkleding en accessoires.

Ons ruime magazijn herbergt duizenden items die direct uit voorraad leverbaar zijn. Houd er rekening mee dat ons magazijn geen fysieke winkel heeft. Echter, als u de producten die u op onze website hebt gevonden persoonlijk wilt ophalen, is dat mogelijk. Plaats eenvoudigweg uw bestelling online en geef aan dat u de materialen wilt afhalen. Wij zorgen ervoor dat deze voor u klaarstaan.

Betalen is eenvoudig en veilig. U kunt gebruikmaken van iDeal (binnenkort weer beschikbaar), bankoverschrijving of u kunt een betaallink van ons ontvangen, en als u ervoor kiest om uw bestelling persoonlijk op te halen, accepteren wij ook contante betalingen. Houd er rekening mee dat er geen pinautomaat aanwezig is.

Dank u voor het vertrouwen in Jellies Kinderkleding. We hopen dat u net zo enthousiast bent over onze collectie als wij. Ontdek stijlvolle en betaalbare kinderkleding en accessoires, allemaal met zorg geselecteerd voor de jongsten in uw leven.