Garantievoorwaarden

Jellies Kinderkleding staat garant voor kwaliteit op alle producten die aangeboden worden via deze website. U kunt alle producten zonder risico 14 dagen op zicht bestellen.

Wanneer u om wat voor reden dan ook niet 100% tevreden bent over uw aankoop, dan kunt u de materialen aan ons retourneren.

Kosten voor het retour sturen komen voor eigen rekening. Wij zullen dan het volledige aankoopbedrag aan u overmaken. Wij stellen wel als voorwaarde dat de materialen in verkoopbare staat compleet zoals u het ook heeft ontvangen aan ons moet retourneren.

Bij binnenkomst zal door ons worden gecontroleerd of voldaan wordt aan deze voorwaarde, en zullen dan binnen 7 werkdagen het bedrag retourneren op dezelfde rekening waar wij de betaling van hebben ontvangen.

Tevens verstrekken wij op alle producten minimaal 1 jaar garantie bij normaal gebruik. Gaat het artikel bij normaal gebruik binnen deze termijn defect, zullen wij zorgen voor herstel, vervanging of creditering van de aankoop.

Foto's op de site worden voor een groot deel door onszelf gemaakt.  Het kan dus zijn dat sommige foto's afwijken van het product dat u ontvangt. Hou hier rekening mee bij uw bestelling. Wilt u toch extra informatie over een product dan kunt u (het liefst via mail) contact met ons opnemen.