Garantievoorwaarden

Bij Jellies Kinderkleding staan wij garant voor de kwaliteit van al onze producten die via onze website worden aangeboden. U kunt alle producten zonder risico 14 dagen op zicht bestellen.

Retourneren en Terugbetaling:

Indien u om welke reden dan ook niet volledig tevreden bent met uw aankoop, bieden wij u de mogelijkheid om de materialen binnen 14 dagen aan ons te retourneren. De kosten voor het retourneren komen voor eigen rekening. Wij verzoeken u vriendelijk de materialen in verkoopbare staat en compleet zoals ontvangen naar ons terug te sturen.

Na ontvangst van de geretourneerde materialen zullen wij binnen 7 werkdagen het volledige aankoopbedrag aan u terugbetalen op dezelfde rekening waarop wij de betaling hebben ontvangen. Onze voorwaarde is dat de geretourneerde materialen voldoen aan de gestelde eisen.

Garantie bij Normaal Gebruik:

Op al onze producten bieden wij minimaal 1 jaar garantie bij normaal gebruik. Mocht het artikel binnen deze garantieperiode defect raken bij normaal gebruik, dan zullen wij zorgen voor herstel, vervanging of creditering van de aankoop.

Belangrijke Aanvulling:

Houd er rekening mee dat de foto's op onze website voor een groot deel door ons zelf zijn gemaakt. Hierdoor kan het voorkomen dat sommige foto's iets afwijken van het daadwerkelijke product dat u ontvangt. Wij adviseren u hiermee rekening te houden bij het plaatsen van uw bestelling. Indien u aanvullende informatie wenst over een product, kunt u contact met ons opnemen, bij voorkeur via e-mail.

Dank u voor het vertrouwen in Jellies Kinderkleding. Wij streven naar een transparante en bevredigende winkelervaring voor al onze klanten.