Leveringsvoorwaarden

Verzending en Levertijd:

Alle producten die wij aanbieden via onze website worden rechtstreeks vanuit ons magazijn geleverd. Bestellingen geplaatst vóór 16.00 uur op een werkdag worden dezelfde dag nog aangeboden aan PostNL. Hierdoor kunt u uw bestelling doorgaans al de volgende werkdag in huis verwachten. Voor producten die door de brievenbus passen, hoeft u zelfs niet speciaal thuis te blijven. De postbode zal deze direct aanbieden. Houd er rekening mee dat PostNL een levertijd hanteert van 1-3 werkdagen.

Zelf Afhalen:

Woont u in de buurt van Leeuwarden? Dan heeft u de mogelijkheid om uw bestelling persoonlijk op te halen. Wij zorgen ervoor dat de materialen voor u klaarstaan.

Betaalmogelijkheden:

Bij Jellies Kinderkleding bieden wij diverse veilige betaalopties aan:

  • iDEAL: Snel en eenvoudig betalen via uw eigen bank. (Binnenkort weer mogelijk)
  • Overmaken: Maak het orderbedrag over op onze bankrekening, gebruikmakend van de verstrekte betaalgegevens. Wij kunnen op dit moment ook een betaallink verstrekken na het plaatsen van een bestelling.
  • Contant betalen bij afhalen: Als u ervoor kiest om de materialen persoonlijk op te halen, bieden wij de mogelijkheid tot contante betaling. Houd er rekening mee dat pinnen helaas niet mogelijk is.

Retourbeleid:

Wij streven naar uw volledige tevredenheid. Daarom accepteren wij retourzendingen binnen 14 dagen na ontvangst van uw bestelling. Hou u rekening mee dat de eventuele verzendkosten voor eigen rekening zijn. Neem contact met ons op voor verdere instructies over het retourproces.

Belangrijke Opmerking:

Voor bestellingen die door de brievenbus passen, geldt een levertijd van 1-3 werkdagen volgens de standaardprocedure van PostNL. Wij raden aan om tijdens deze periode rekening te houden met de ontvangst van uw bestelling.

Wij danken u voor het vertrouwen in Jellies Kinderkleding en staan klaar om eventuele vragen te beantwoorden. Ontdek een soepele en zorgeloze winkelervaring met onze uitgebreide collectie kinderkleding en accessoires.