Een prachtige inbakerdoek van Miracle Blanket die het inbakeren van je kleine uk wel heel erg gemakkelijk maakt.

Materiaal 100% katoen en geschikt vanaf de geboorte tot circa 14 weken
Het unieke, gepatenteerde ontwerp van Miracle Blanket maakt het inbakeren gemakkelijker dan ooit tevoren. Veel ouders geven het inbakeren van hun kindje al snel op omdat het te complex is. De Miracle Blanket is ontworpen om inbakeren gemakkelijk en veilig te maken, zodat je baby en jij een fijne nachtrust kunnen hebben.

De Miracle Blanket wordt aanbevolen door vele medische professionals over de hele wereld. Het inbakeren geeft je baby geborgenheid, waardoor hij of zij rustiger, dieper en beter zal gaan slapen. Daarnaast voorkomt het dat je baby zichzelf s'nachts gaat krabben. De Miracle Blanket maakt het geven van borstvoeding gemakkelijker, omdat je kleintje veel minder zal bewegen tijdens het voeden.

Over Miracle Blanket:

De kantoren van Miracle International, Inc. zijn gevestigd in Alabaster, AL in een magazijn en kantoorruimte van 7.000 vierkante meter. Het is eigendom van Christopher Rasco. Hij is een vader van drie prachtige dochters en getrouwd met een kinderverpleegster in Children's Hospital Alabama, Crystal Rasco. Christopher begon zijn werk bij het bedrijf in 2008 na het ontmoeten van de vorige eigenaar, Michael Gatten, via een marketingpartnerschap op de ABC Kids Expo in Las Vegas. Hij werd verkoopmedewerker en groeide het bedrijf in de komende jaren met 250%, voordat hij uiteindelijk de zaak in 2015 overnam van Michael. Christopher houdt van lezen, tijd doorbrengen met zijn kinderen, vissen en andere buitenactiviteiten. Hij en zijn familie zijn actief betrokken leden in de kerk bij Pelham First Baptist van Pelham, AL, waar zij wonen.

Miracle International, Inc. is zeker een familiebedrijf. Op een willekeurige dag kunt u een van de dochters van Chris zien helpen op kantoor of bij de kinderen van andere werknemers op kantoor. De CFO is de vader van Chris, Terry Rasco, en zijn moeder werkt ook dagelijks op kantoor. Crystal Rasco biedt een eerstehands bron van pediatrische kennis voor de werknemers en klanten.

Algemeen
EAN 5060126200567
Merk MIRACLE BLANKET
Model Inbakerzak
Omschrijving MIRACLE BLANKET - Inbakerdoek - Roze

Geef beoordeling

Note: HTML-code wordt niet vertaald!
    Slecht           Goed

MIRACLE BLANKET - Inbakerdoek - Roze

  • 26,00€

  • Excl. BTW: 21,49€

Tags: MIRACLE BLANKET, 5060126200567, 2145,