• ANEL - Hoofdbeschermer klein - Disneyfiguur Winnie the Pooh - Roze - 35x180

Specificaties

Omschrijving
Hoofdbeschermer van roze stof waarop een witte afbeelding van Winnie the Pooh staat.
Deze kleine hoofdbeschermer is alleen voor het hoofdeind van het bedje van uw kindje. Er is desgewenst ook een grote hoofdbeschermer verkrijgbaar, waarbij de bescherming tevens aan de rechter- en linkerzijkant zit.

De hoofdbeschermer is gemakkelijk met strikjes aan het bedje te bevestigen.

Speciaal bij deze hoofdbeschermer is dat hij is voorzien van het Safety Vent systeem, wat de hoofdbeschermer aanzienlijk veiliger maakt.
Het systeem werkt heel eenvoudig: Aan de voor-, achter- en bovenkant is het Safety Vent systeem aangebracht zodat als de baby met het gezichtje tegen de hoofdbeschermer ligt het altijd vrij kan blijven ademen. Om de veiligheid nog verder te verhogen is er aan de onderzijde een strook Safety Vent aangebracht. Deze strook moet onder het niveau van het matras worden weggestopt. Hierdoor kan de baby niet onder of achter de hoofdbeschermer komen.

Specificaties:
Formaat: 180x35cm

Anel:

Anel? BV is een familiebedrijf dat in 1975 in Amsterdam is opgestart door de familie Bindi. Destijds begonnen als fabrikant van ledikantlakentjes. Anel?heeft zich ontwikkeld tot topleverancier van babykamer-aankledingen en aanverwante artikelen in breedste zin. In 1996 verhuist Anel? naar Lelystad. De artikelen worden met grote zorg in Nederland ontworpen en geproduceerd.Kwaliteit en veiligheid van de artikelen is voor Anel? het allerbelangrijkste en dat is terug te vinden in de collecties. Voor de veiligheid van de producten is het Safety-Vent? systeem ontwikkeld. Dit vindingrijke systeem zorgt er voor dat de warmte van het beddengoed beter kan worden afgevoerd, zodat warmtestuwing voorkomen wordt en baby's rustiger zullen slapen. Anel? beschikt over meerdere licenties, waaronder de altijd populaire Nijntje en Disney met de wereldberoemde characters Winnie the Pooh, Tigger en Knabbel & Babbel.
Algemeen
Merk ANEL
Omschrijving ANEL - Hoofdbeschermer klein - Disneyfiguur Winnie the Pooh - Roze - 35x180
EAN 7434051875875

Geef beoordeling

Note: HTML-code wordt niet vertaald!
    Slecht           Goed
Captcha

ANEL - Hoofdbeschermer klein - Disneyfiguur Winnie the Pooh - Roze - 35x180

  • Merken ANEL
  • Model: 1470
  • Beschikbaarheid: 5
  • 37,50€


Tags: , anel, 7434051875875, anel hoofdbeschermer winnie de pooh